A Google Drive hi ha dues maneres de treballar amb altres persones: compartir recursos i utilitzar unitats compartides.
Quan comparteixes recursos, li dones accés a un fitxer o carpeta del teu Drive a una o diverses persones. En aquest cas, tú ets l’únic propietari d’aquest arxiu i pots decidir quins permisos dones als altres, com ara només veure el document, comentar-lo o editar-lo. Per exemple, podem crear una carpeta anomenada “treball en grup” i compartir-la amb un company perquè pugui afegir i modificar el contingut.
En canvi, una unitat compartida, és un espai que tenim a Google Drive creat específicament perquè diverses persones treballin conjuntament. Els fitxers es gestionen dins de l’espai compartit i no depenen del Drive d’una única persona, totes les persones son propietàries. Per exemple, un grup d’alumnes pot utilitzar una unitat compartida anomenada “Projecte de Sistemes” per guardar-hi tots els document i treballar-hi conjuntament.
Per tant, la diferéncia principal, és que quan compartim un recurs, doném accés a un fitxer o a una carpeta que ja tenim al nostre Drive, mentre que una unitat compartida és un espai comú pensat per organitzar i gestionar els fitxers d’un equip o projecte.